Tuesday, December 21, 2021

Teinien seurusteluväkivalta

Teinien seurusteluväkivalta



Koko helmikuun ajan, teinien seurusteluväkivalta, järjestöt ja yksityishenkilöt valtakunnallisesti kokoontuvat yhteen korostaakseen tarvetta kouluttaa nuoria parisuhdeväkivallasta, teinien seurusteluväkivalta, opettaa terveitä parisuhdetaitoja ja ehkäistä tuhoisaa hyväksikäytön kierrettä. Kansallinen rikos- ja rikollisuusneuvosto keskittyy. Tämä siirtymä voi olla haastava nuorille, erityisesti nuorille, jotka ovat kasvaneet lastensuojelussa. Olen tällä hetkellä yli kolmekymppinen ja useaan otteeseen vaihtaneen uran ja vaikeuksien löytää intohimon, päätin jättää urapohjaisen elämän taakseni ja perustaa verkkoyhteisön samanmielisille ihmisille. Tämä yhteisö on turvallinen paikka naisille ja samanhenkisille miehille, jotka haluavat välttää naisvihaa, seksismiä ja halventavia kommentteja teinien seurusteluväkivalta rasismia.





Resursseja ja linkkejä



Haku Haku Sulje. Sain sen. Selaushistoriaasi voidaan seurata tietämättäsi, eikä sitä voida koskaan tyhjentää kokonaan. Ajattele, että Internetin käyttöäsi voidaan valvoa? Soita meille numeroon 1. Lue lisää turvassa pysymisestä verkossa ja muista tyhjentää historiasi vieraillessasi tällä sivustolla. Joka helmikuussa nuoret ja heidän teinien seurusteluväkivalta ne liittyvät yhteen eri puolilla maata teinien seurusteluväkivalta kansallinen pyrkimys lisätä tietoisuutta teinien treffiväkivallasta Teen Dating Violence Awareness Month TDVAM -kuukauden avulla.


Tämä vuotuinen, kuukauden mittainen työntö keskittyy edunvalvontaan ja koulutukseen lopettamaan deittailun väärinkäyttö ennen sen alkamista, teinien seurusteluväkivalta.


Olemme niin innoissamme voidessamme ilmoittaa, että TDVAM:n teema on Know Your Worth. Know Your Worth on kyse terveistä ihmissuhteista ja itsensä vahvistamisesta! Jokainen nuori ansaitsee terveyttä, teinien seurusteluväkivalta, rakastava suhde.


Selaaksesi tätä sivustoa turvallisesti, muista tyhjentää selainhistoriasi säännöllisesti. Varoitus! Teinitreffien väkivaltatietoisuuskuukausi. Tärkeimmät päivämäärät: Respect Week: viikko 8. helmikuuta Wear Orange Day: Tiistai, 9. helmikuuta. TDVAM-toimintaopas TDVAM Respect Week Guide TDVAM Social Media Guidance. Soita 1.





treffikäyrä



Sitä ennen sitä ei pidetty niin tärkeänä, ja alueet, joilla oli vahva uskonnollinen läsnäolo, jättivät suurelta osin huomiotta teini-ikäisten väliset romanttiset vuorovaikutukset ja pitivät heitä naurettavina. Viime vuosina on käynyt ilmi, että aikuisten parisuhteen ja perheväkivallan juuret ovat teini-ikäisten hallitsemattomassa käytöksessä. Tästä syystä teini-ikäisten seurusteluväkivallasta on tullut tutkijoiden kiinnostuksen kohde ja mielestäni se ansaitsee paljon huomiota.


Olen varma, että tämä on ollut silmiä avaava kokemus sinulle, kuten se oli minulle tutkimusta tehdessäni. Kaiken kaikkiaan tämä on mielestäni aihe, joka ansaitsee paljon enemmän huomiota ja keskittymistä. Uskon, että monien aikuisten parisuhdeväkivallan juuret alkavat teini-iässä, mielestäni tällä alalla tarvitaan koulutusta. Aiheeseen liittyviä: Online-treffien turvallisuusvinkkejä.


Colette Murphy. Hei, nimeni on Collette, olen syntynyt ja kasvanut New Yorkissa, jossa asun edelleen. Olen tällä hetkellä yli kolmekymppinen ja useaan otteeseen vaihtaneen uran ja vaikeuksien löytää intohimon, päätin jättää urapohjaisen elämän taakseni ja perustaa verkkoyhteisön samanmielisille ihmisille. Tämä yhteisö on turvallinen paikka naisille ja samanhenkisille miehille, jotka haluavat välttää naisvihaa, seksismiä, halventavia kommentteja ja rasismia. Toivottavasti viihdyt.


Kirjaudu uudelleen sisään. Kirjautumissivu avautuu uuteen välilehteen. Kirjautumisen jälkeen voit sulkea sen ja palata tälle sivulle. Teinitreffit Violence Statistics Eye Opening. Jaa 0. Twiitti 0.


Useimmat lainatut tilastot:. Melkein 1. Center for Disease Controlin mukaan teinien DV:llä on sekä vakavia lyhyen että pitkän aikavälin seurauksia. Vaikka terveillä ihmissuhteilla on yleensä myönteinen vaikutus tunnekehitykseen ja tuleviin ihmissuhteisiin, väkivaltaiset suhteet tekevät usein päinvastoin.


Seurusteluväkivallan uhrit kokevat todennäköisesti itsemurha-ajatuksia, epäsosiaalista käyttäytymistä, masennusta ja ahdistusta sekä epäterveellistä käyttäytymistä, kuten alkoholin ja huumeiden käyttöä.


Valitettavasti monet tapaukset jäävät ilmoittamatta, koska uhrit pelkäävät kertoa asiasta perheelleen ja ystävilleen. Jos koet deittailun väärinkäyttöä, pyydä apua välittömästi.


Tarjoamme erilaisia ​​resursseja auttamaan sinua. Toisaalta, jos sinua on syytetty väkivallasta, saatat joutua vakaviin rikossyytteisiin ja saatat tarvita rikosoikeudellista puolustajaa auttamaan sinua.


Koko helmikuun ajan järjestöt ja yksityishenkilöt kokoontuvat valtakunnallisesti korostaakseen tarvetta kouluttaa nuoria parisuhdeväkivallasta, opettaa terveitä parisuhdetaitoja ja ehkäistä tuhoisaa hyväksikäytön kierrettä. Aikuisten liittolaistensa kanssa nuorisoaktivistit saavuttivat suuren voiton, kun teini-ikäisten deittailun kohtelun tärkeys korostettiin naisiin kohdistuvaa väkivaltaa koskevan lain hyväksymisessä.


Molemmat kongressikamarit ovat julistaneet koko helmikuun teini-ikäisten deittailuväkivallan tietoisuuteen ja ehkäisyyn. Vieraile resurssikeskuksessamme saadaksesi lisätietoja.


Vieraile myös Love Is Respectissa saadaksesi lisätietoja teinitreffien väkivaltatietokuukaudesta. Teinitreffiväkivaltakuukausi Voimme yhdessä lopettaa teinien treffiväkivallan. Lue lisää. Resurssit ja tiedot Lue lisää. Mikä on Teen DV? Lue lisää.

No comments:

Post a Comment